Видели Ивана в този град? Гореща версия за изчезването на ученичката, спасител на Сашко я търси

1708928342-iva6

Продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, която изчезна безследно от своето училище. В социалните мрежи активно тече обмен на информация и предложения къде може да се намира тя.

Във Фейсбук група на майки от Благоевград се появи информация, че ученичката е била забелязана в града. Групата е поверителна, а информацията е от 25 февруари. Повече подробности, обаче, не се дават.

 

Най-различни предположения за това какво се е случило с момичето се въртят в мрежата. Според някои е възможно изчезването ѝ да било организирано и тя да се е качила в автомобил на Е-79. Затова е възможно Ивана да е оставила умишлено телефона на учителката си, за да не може да бъде проследена.

Хора, участващи в издирването, съобщиха, че са видели бащата на момичето също да я търси в околностите на града.

В издирването се включи и Ивелин Иванов – радиоестезистът, който единствен откри точната локация на изгубения Сашко от Перник. Той публикува в социалната мрежа локации, на които е възможно Ивана да бъде открита.

Цветелина Александрова – момиче, което е завършило училището на Ивана, потвърди в коментар във Фейсбук, че тя действително е била тормозена: „Реално пиша този коментар и се надявам повече хора да го видят. Момичето беше от моето училище и всекидневно гледахме как я тормозят подбутват и тн. Същите сега “ганстерки и ганстери“ качват постове и влизат под групите и пишат всякакви глупости и се правят на съпричастни.

Ами не е начина след дъжд качулка, където и да е момичето е избягало заради такива хора които се мислят за повече от нея. Не сте повече от нея като носите грим, нокти 2 метра, държите цигарата в уста и сте облечени в реплики на скъпи дрехи. Дано се намери и тези които си мислят, че правят добро не е така. Не ви го пожелавам но ще го разберете ако един ден се случи и на вас“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории