Нов бюст или ново бебе, което да хвърли на бавачките си, крие Антония Петрова?

антония петрова батинкова

Антония Петрова постоянно залива мрежите с кадри, на които показва как се къпе в лукс. Оказва се, че децата й са с бавачка 24 часа в денонощието, а последователите й я хванаха в снимки, на които се виждат ръцете на жената, както и храната на масата, която е за 5 човека.

„Кой е петият човек с вас? Винаги ми е било интересно” – пита последователка в социалните мрежи, която няма да получи отговор, а по-скоро ще бъде блокирана.

Децата имат две бавачки, които ги обгрижват след детска градина, по време на почивките и когато се налага. Семейство Батинкови пътува в компанията на поне една жена, която да помага с децата, докато мама Тони е заета да си прави селфита. Разбира се, перничанката не признава, че има две бавачки, които й помагат, защото тогава тя няма да изглежда като успешна супер майка. Миската лъже, че с мъжа й Ивайло само си гледат наследниците Благовест и Ивайло, които нарича Бест и Ийв.

Децата са почти изцяло на грижите на бавачките, но в социалните мрежи иска да изглежда по друг начин. Само дебне мъжа си и ходи навсякъде с него, да не би и някоя да го открадне, както тя отмъкна Ивайло от бившата му дългогодишна приятелка” – коментираха приближени до фамилията.

Наскоро 5-годишният Бест показа среден пръст на последователите на мама Антония, която даже пусна клипа в социалните мрежи. Блондинката редовно обича да хвали първородния си син като изключително умен, самостоятелен, любознателен и вундеркинд.

Не става ясно за кого е средният пръст, нито защо Антония Петрова е допуснала синът й да показва подобно „възпитание“. Още по-голяма загадка е решението на миската да публикува кадъра. Най-вероятно бавачките на малчугана са отнесли скандал, че не възпитават детето.

Междувременно тръгнаха слухове, че перничанката е бременна за трети път, защото бюстът й е набъбнал и крие корема си. До няколко месеца ще разберем дали наистина Антония очаква бебе, или просто е напълняла и подменила силикона.