Този удари дъното! Платили на Благо Джизъса да се прави на гадже на щерката на Ванко 1

7 Dni Sofia26.01.2024
1

Пореден удар в любовта получи Благой Георгиев. Известният с прозвището Джизъса бе зарязан от щерката на Ванко 1 – Ивана. Победителят в „Сървайвър“ вече се е изнесъл от Пловдив, където двойката бе свила гнезденце, и сега живее в София. Любовта между знойната силиконка и бившия футболист продължава по-малко от шест месеца.

Според мълвата Ивана е инициатор на раздялата с Благой.

В същото време научихме и друга версия за романса между Джизъса и мацката, която е повече от 20 години по-млада от Благой.

Според близки до двойката бившият футболист и Ивана изобщо не са били гаджета, а само се представяли за такива. Целта – да се популяризира денталната клиника на таткото на момичето – бившият рапър Ванко 1. Всичко започнало малко след развода на Благой и последната му законна жена Полина. По това време Джизъса започна да си прави зъбите при дуетната половинка на Мишо Шамара. И така се родила идеята за „връзката“ между Благой и Ивана. По този начин Джизъса също щял да влиза в светските хроники, но с добра новина, както и да заработи нещо като рекламно лице.

 

Тезата, че Георгиев и Ивана не са имали истинска авантюра, се засилва и от факта, че двойката никога не е била засичана заедно. Влюбените гълъбчета са виждани един до друг на снимки, които самите те качват.