Гаврят ПП: Борисов пробута карикатурата Деси за КС! А вие избрахте парите и ще си платите…

Парламент - заседание

Няколко думи за липсата на елементарно политическо мислене у ПП, на фона на случващото се. Първо да изведеш от България Никола Минчев и да го пратиш в Брюксел и вместо него за Председател на НС да поставиш Атанас Атанасов си е атентат срещу собствената ти партия и липса на елементарен инстинк за самосъранение на ПП.

Ами на следващите парламентарни избори ДБ ще смени позицията си и ще се яви самостоятелно. В разултат, вероятната нова парламентарна коалиция между ГЕРБ, ДПС и ДБ, няма да има нужда от ПП дори и да са влезли в парламента. И последно за сега, да те прекара Борисов на края на керемидите и да изпратиш със своите гласове Десислава Атанасова в КС си е политическа слепота и глупост.

И тук не говоря защо е направен компромис, а за качеството на компромисът. Човекът, който ПП-ДБ праща в КС изобщо е непознат за огромната част българи. А карикатурата Деси я знаят и кварталните псета. И само с този си ход Борисов печели поне 2 точки при избирателите, а ПП губи поне 2 точки. Е, между парите и политическото бъдеще избраха парите и резултатите ще са съответни

От профила във фейсбук на Петър Бояджиев