Човек от екипа на Бербатов му заби нож: Един от хората му е уреждал мачове! Митко е компрометиран

payimage-599655
1

„Хората, които не ми допадат от редиците на екипа на Бербатов, са ясни. Става дума основно за Николай Жейнов, който е много деструктивна личност и навсякъде, където ходи, сее раздори. Такива хора нямат място в българския футбол, доказан интригант. Щом се държи такъв човек, значи и останалите са такива“, заяви новоизлюпеният кандидат за президент на БФС Георги Градев, който доскоро парадираше, че е съветник на Бербатов.

„По приятелите ще ги познаеш, както се казва. Бербатов посочи и хора като Мишо Мадански и Светльо Петров, които трябва да бъдат държани далеч от българския футбол. Най-малкото Мадански е единственият, който досега е бил хващан с чанта с пари за уреждане на мачове. Това е факт, който не може да се промени. Няма как да твърдим, че с времето се е променил. Той няма как да е част от промяната, особено имайки предвид, че е над 60-годишен. Тези хора не ме убеждават, че ще се случат кардинални промени“, каза още юристът.

„Компрометацията сред екипа на Бербатов е по-скоро на отделни личности и ме притеснява, че той ги държи там. Намирам това за обезпокоително и това му носи негативи сред клубовете. Доста от тях дойдоха при мен и ми казаха: „Кандидатирай се ти, защото не вярваме на Бербатов!“, сподели Градев.