Валерия се показа със сватбена рокля в София, през ноември отвежда Евгени (или някой друг) до олтара

1

Победителката в романтичното състезание „Ергенът“, активистката за правата на животните Валерия подлуди феновете си от радост, като се показа в булчинска рокля!

Тя и секси пианистът Евгени Генчев се изпуснаха през ноември месец за предстоящата си женитба, когато Валерия публикува годежния си пръстен, без да показва лицето на младоженеца, но след като феновете се разровиха, ги разобличиха c публикацията от профила на Евгени, в която явно се виждат същите бижута. Двойката дори не се следва в инстаграм и не публикува никакви фотоси заедно, но заклетите им почитатели са непоколебими, че младоженецът е пианистът, пише България Днес

Преди броени дни моделката се включи в шестнайсетото издание на сватбеното изложение “София уединг експо“, на което Вал позира не с една, не с две, а с цели три зашеметяващи рокли! „Една от най-обсъжданите бъдещи булки на България позира пред нашия щанд”, писаха едни от търговците на събитието, а Валерия най-вероятно не се е сдържала и е избрала рокля, но не показа коя. „Супер булка!“, изпаднаха във възторг последователите й в мрежите, но напиращият въпрос за това кога по-точно ще бъде сватбата все още няма отговор.

Според сватбени специалисти и стилисти намирането на сватбената рокля е задача, която трябва да бъде преместена в началото на списъка с приоритети за планирането на сватбата. Поръчката на сватбени рокли отнема средно от три до пет месеца, в зависимост от дизайнера и производителя. „В един перфектен свят трябва да започнете да пазарувате сватбени рокли една година преди датата на сватбата си“, според спецовете. Дали е възможно Валерия да планира пролетна сватба догодина с перфектната рокля и кога по-точно ще обяви датата за щастливия ден, предстои да разберем.