Само в 7DniSofia.bg

Любовницата на разстрелян мафиот се раздели с топ-милиардер, прибра се в София

1

Свърши приказката за родната моделка и мултимилиардера – Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис са пред развод, разкри сайтът Intrigi.bg. Според източници на изданието, двамата са се разделили още преди половин година, а миналата есен миската се е върнала обратно в България и живее в къщата си край София.

Причините за разпада на връзката им били много, сред които изневери от страна на Биг Майк и отчуждение заради честите му пътувания. Истината обаче била, че Цеци вече не понасяла живота в Барселона и отдавна искала да се върне завинаги в България.

„Всяко събитие в живота има причина и винаги е за добро… просто по-късно разбираме дълбокия смисъл на нещата“, сподели наскоро в тази връзка Цеци в личния си социален профил.

От няколко месеца смуглата красавица, която беше любовница на разстреляния мафиот Косьо Самоковецаь живее в къщата си край София и е решена повече никога да не напуска родината.

Нещо повече, Красимирова сериозно се замисля за влизане в политиката. „Цеци има иновативни идеи, с които смята, че би могла да върне обратно българите, пръснати по света. Опустяването на България й е болна тема и силно се е амбицирала да промени нещата“, разкриват нейни приятели.