Легендарна промяна! Не Ники Кънчев, а бивш министър сменя Джаро в „Стани Богат“…

михаил билалов
михаил билалов

Луд телевизионен трансферен сезон на лица се очаква да се случи още в началото на февруари, потриват ръце собственици на големите електронни медии у нас. Едно от любимите предавания на българите – „Стани богат“, ще има нов водещ още преди средата на февруари, след като топактьорът Михаил Билалов го напуска. На 30 октомври миналата година Билалов е заснел последния си епизод като водещ на най-великата тв игра. Причината за оставката му е натовареният график, в който живее, както и собствените театрални постановки, в които е съсредоточил усилията си, пише България днес.

Билалов и съпругата му – сценаристката Ваня Николова, заминават на двумесечно турне в Щатите с успешния моноспектакъл на актьора „Бум-бум“, чийто сценарий е написан от талантливата Ваня. Освен там Николова участва и във филма „Вина“ по БНТ, който започна да излъчва втория си сезон по БНТ. Влюбената двойка решила, че й е по-изгодно да развива творчество, отколкото всеки божи ден Билалов да снима предаване и да загърби други свои участия. За новата стъпка в живота си актьорът ще разкаже в предаването „120 минути“ като специален гост на Светльо Иванов още тази неделя. За мястото на Билалов вече се спрягат три популярни лица актьорът Краси Радков, журналистът Петър Стоянович и титулярят отпреди години – Ники Кънчев.

Краси Радков и в момента е в телевизията на Слави Трифонов – „Седем осми“, но това не му пречи да участва в новия сезон като водещ на „умната“ игра. Самият Трифонов преди по-малко от три седмици бе забелязан да влиза в офиса на Би Ти Ви, място, което не посещаваше, след като напусна телевизията и „Шоуто на Слави“, което правеше. Журналистът Петър Стоянович е следващото подходящо лице според продуцентите на „Стани богат“. Преди месец професорът бе скандално уволнен от БНТ, където имаше рубрика в сутрешния съботно-неделен блок на Георги Любенов. Познанията на Стоянович във всяка област на живота му дават правото и той да кандидатства за водещ на кандидатите за всезнайковци. В същото време освен много начетен Стоянович е и много забавен, което със сигурност ще помогне на шоуто.

Ники Кънчев пък е старият водещ на „стола на богатството“. Журналистът също бе забелязан неотдавна на официални срещи в централата на телевизията. Кънчев разкрил пред свои близки, че е получил покана да се яви на кастинг като водещ, но финалното решение още не е оповестено. Самият Кънчев бил силно, разочарован от Нова телевизия, тъй като викторината, която водеше – „Голямото преследване“, не успя да се наложи сред зрителите и падна от ефир. Ники Кънчев бе лице на „Стани богат“ още в самото тръгване на предаването през 2001 година в Нова телевизия.

След това шоуто започна да се излъчва по БНТ, но с водещ Михаил Билалов. От 2021 година „Стаи богат“ мина по bTV пак с актьора водещ. Още в самото начало рейтингът се вдигна изключително много, тъй като Билалов е харесван от публиката. „Стани богат“ е на запис, а новият сезон на предаването най-вероятно ще започне по-рано от март месец преди 12 – февруари, твърдят работещи в телевизията. Кой от тримата набелязани ще бъде избран за водещ, предстои да разберем.