Потресаващи СНИМКИ на Тризначките показват как живеят на улицата

1704445191-9b3ee46ed86a7314d5d408ec52af1ede

Макар да нямат собствен дом и от няколко години да живеят из улиците на Лондон, Вяра и Надежда от Тризначките, все пак отбелязаха настъпването на Новата година. Е, не в изискан ресторант или с приятели на маса, а съвсем сами на улицата с чаша питие.

Двете сестри споделиха кадри и потресоха мрежата с начина, по който изглеждат и как са облечени. „Приличат досущ на евтини проститутки“, пишат в мрежата втрещени хора.

„Купонът в Лондон…Отказвам да съм послушна чистачка и да давам всичките си пари за стаичка за мишка“, написаха те в общия си профил във Фейсбук.

Тяхната трета сестра Любов се отрече от тях и си гледа семейството. Не поддържа никаква връзка с Вяра и Надежда, които не искат да работят, а вместо това просят в Лондон. Много българи са ги виждали там по улиците и заявяват, че са грозна гледка. Но отказвали да се хванат на работа, искали да им дават пари така, без да се налага да се трудят.

Не става ясно какво мисли по въпроса тяхната майка от Благоевград и дали поддържа връзка с децата си. Но е сигурно, че Любов не иска и да чуе за сестрите си, които се опитвали да й развалят семейството и само искали пари от нея.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории