Хулиган: Емрах Стораро направи нещо недопустимо

1380636

Попфолк певецът Емрах Стораро отново се вживява като пилот от Formula 1. Той показа как лети по дестинацията Истанбул-Велинград.

Малкият син на Тони Стораро вдигна скорост 270 км/ч. На всичкото отгоре побърза да се изфука в социалните мрежи. Изобщо не се замисля за примера, който дава на своите фенове, които предимно са тийнейджъри. Явно искаше да покаже възможностите на новата спортна бегачка, която е подкарал.

Той е превишил допустимата максимална скорост с цели 130 км. Ако го бяха спипали полицаите щеше да се прости с шофьорската си книжка и щеше да плати солидна глоба.

За жалост на младия изпълнител подобно провинение не му е за пръв път. Като същински рецидивист Емрах често се хвали в социалните мрежи с колите на фамилия Стораро и обича да демонстрира скандалните си изцепки, за да покаже колко мощни са те. Покрай страстта си по мощните возила, певецът редовно мери конски сили с други автомобили на пътя.Поведението на Емрах е скандално не само на пътя. Здраво яхна метлата в новата нашумяла социална мрежа Threads. Там бълва като картечница скандални статуси. Феновете се заканиха, че ще го изпеят на баща му.