Бащата на Алекс Гърдева от „Ергенът“ бесен на дъртия й любовник! Тя каза цялата истина

1704353608-1514638

От една седмица насам в медийното пространство обикаля мълвата за новата кола на Александра Гърдева от „Ергенът“, която й била подарък от дърт любовник. Тя реши да проговори и да каже цялата истина от първо лице, без да притеснява и срамува.

Александра заяви, че лично нейният баща й се е обадил, за да се запознае с истината и да научи кой е кандидат-зетя. Заради него е решила да каже истината и да удовлетвори всички клюкари, които се интересуват от нейния личен живот. „През последните дни в Инстаграм ме заливате със съобщения за ЕЛЕКТРИЧНОТО „Порше“ от половин милион. Някои ме поздравяват, други ме обиждат, дори баща ми ми се обади…“, заяви Алекс и продължи: „Ако някой ден си купя или ми купят ЕЛЕКТРИЧНО Порше, веднага ще ви се похваля. И със сигурност ще ви се похваля кой ми го е подарил, защото това ще е моят мъж, част от моя живот. Защото никой не купува току-така Поршета, да знаете. Освен това – не си падам по старчета, дори напротив – харесвам добре изглеждащи мъже, защото аз самата обичам добре да се грижа за външния си вид и имам достатъчно самочувствие“.

Фактът, че категорично отрече да притежава „Порше“, както и да има връзка с възрастен мъж, не впечатли толкова последователите й, колкото изразът й „електрично Порше“. Алекс на няколко пъти нарече колата „електрична“, вместо „електрическа“, което категорично отхвърля вероятността това да е лапсус. „Нищо чудно, че никой не ти е купил „електрично“ Порше!“, „Със сигурност никога няма да имаш „електрично“ Порше“, гъбаркат я в нета.