Васил Божков капитулира: Няма да обжалвам! Така ще изпера Бойко Борисов

васил божков

С пост във фейсбук бизнесменът Васил Божков обяви, че няма да обжалва прекратяването на разследването по негови показания.

Припомняме, че точно заради това дело той реши да се завърне в България.

„Днес изтича срокът за обжалване на прекратяването на делото срещу Борисов. Няма да обжалвам. Ако съдът потвърди прекратяването, Борисов ще бъде изпран напълно. Необжалвайки, оставям шанс следващите две години прокуратурата да погледне обективно доказателствата и да повдигне обвинение“, написа Божков.

 

Както стана ясно миналия вторник от Софийската градска прокуратура съобщиха, че прекратяват разследването, по което бяха задържани бившият премиер Бойко Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов и пиарката на ГЕРБ Севдалина Арнаудова. По това дело тримата бяха задържани и прекараха 24 часа в ареста през март миналата година. От прокуратурата са разпитвали и депутати от ресорната хазартна комисия в парламента, но и там не са открити данни обвиненият в 19 престъпления Божков да е бил изнудван.

Друга причина за прекратеното разследване е липсата на данни къде са отивали теглените от бизнесмена Васил Божков милиони левове.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории