Джуджетата пред инфаркт: Най-красивата софиянка се зарови гола в Лапландия (СНИМКА)

1

Гола-голеничка кацна при Дядо Коледа Кралицата на София!

Носителката на едноименната титла за красота Вяра Стойчева сбъдна мечтата си и отиде в далечна Лапландия. Красавицата публикува кадри, на които е по бански в родината на добрия старец и предизвика повдигане на коледния дух сред мъжката част от своите последователи, както вероятно и сред елфите и джуджетата, пише „България Днес“.

„Когато мечтите се сбъдват“, споделя от Рованиеми – селището на Дядо Коледа, Вяра, пускайки снимки по бански, дебели ботуши и голяма зимна шипка. На фотосите красавицата позира сред дебели преспи сняг, в които е заровила голи колене и бедра.

Вяра Стойчева грабна титлата „Кралица на София“ на пищна церемония в началото на април 2022-ра. На едноименния конкурс за красота естественото излъчване и усмивка на младото момиче спечелиха сърцата на журито и Вяра получи короната.

Освен млада и красива Вяра е и счетоводител и ръководител на транспортната работа в семейна фирма за пътностроителни дейности. Носителка е на титлите „Мис Иконом 2018“ и рекламно лице на известен спа хотел на конкурса „Мис Пловдив 2021“.