Две от звездите на Левски поставиха Сираков в мат! Единият го продават, другият ще го размазват

андриан краев

Жереми Петрис може и да е един от най-добрите защитници на Левски, но омръзна на „сините“ с алчността си.

На „Герена“ останаха разочаровани от последното „предложение“, което им отправи той. Десният бек бе привикан на последен разговор от шефовете след успеха над Ботев Враца. В Левски смятаха, че са успели да го разубедят и да го накарат да остане при тях, но се оказа, че май са си губили времето. Вместо да намали мизата си, Петрис реши да я вдигне. Той поискал заплата от 25 000 евро на месец. Трябва да се отчете, че това е скок, достоен за „Гинес“. През лятото на 2022 година той стартира с временен договор и 2500 евро месечно.

Покрай мачовете с Айнтрахт, Петрис обаче реши, че няма смисъл да стои повече на „Герена“ и реши, че трябва да търси сам бъдещето си на друго място. И започна да отхвъря една след друга офертите, които му отправяха от Левски. Стигна се дотам, че „сините“ го заподозряха, че води тайно от тях преговори с ЦСКА. А повод затова им дадоха снимки с Дюкенс Назон, които стигнаха до шефовете на „Герена“. Отделно от това „сините“ се съмняваха и в почти постоянните му проблеми с контузии, които демонстрира преди дербитата. Преди едно от тях треньорът Николай Костов е трябвало буквално да му се моли, за да излезе и да играе.

Оказа се, че Петрис наистина е имал проблеми, но е стискал зъби, за да участва в мача.

През пролетта Левски ще остане и с един капитан по-малко. На „Герена“ сложиха край на преговорите с Андриан Краев.

Това стана, след като на „сините“ им писна от прищявките му. Затова бяха решили да хвърлят усилията си върху последните разговори с Жереми Петрис. Целта бе да задържат поне един от двамата. Ясно е, че това няма да се случи. Както и това, че Краев няма да има съдбата на Петрис. Напротив, чака го сериозно изпитание, защото ръководството на Левски няма никакво намерение да го продава през тази зима. Независимо какви оферти ще получат на „Гeрена“. Твърди се, че най-сериозен интерес към него има от Лудогорец.

Причината е, че на „сините“ им дойде до гуша от прищявките на Краев. Халфът уж даваше някакви индикации, че ще остане на „Герена“, а след това рязко се отдръпваше.

Затова сега ще бъде ползван за назидание на всички, които мислят, че са по-големи от Левски и тръгват да правят кариера зад гърба на ръководството. Мнозина смятат, че Краев е постъпил и доста подло с агента си Кирил Вангелов, след като по никое време му обърна гръб и избяга в агенцията на брат си.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории