Къде кръшка Натали Трифонава: Върна се към стара страст, вижте кой се наслаждава на манекенските й форми

натали трифонова

Блондинката изневери на bTV се върнала към голямата си страст – модерните танци. Дългокраката блондинка е много гъвкава и преди години е играла професионално в балет. Заради работата си в телевизията обаче зарязва това занимание. Сега хубавицата отново репетира в залата, ако съдим по кратко видео, което пусна в социалната мрежа. „Завърнах се!”, коментира доволно звездата на Би Ти Ви.

Не става ясно с каква цел са тренировките на Натали – може би ще се снима във видеоклип или просто го прави за поддържане на формата. Самата тя винаги е казвала, че с танците поддържа отличната си форма и винаги позитивното си настроение.

Някои зрители още помнят, че навремето Трифонова е участвала в конкурса „Танцувай с мен”, организиран от Слави Трифонов. По това време тя е само на 19 години. Без да се притеснява, бъдещата синоптичка се появява пред журито в къса пола и горнище на бански, накичено с пайети. Провокативната ѝ визия веднага грабва водещия. Още с първите си въпроси той започва да се шегува с нея. Пита я дали си има гадже. Оттам тръгват и слуховете, че му е била любовница, че я е уредил на работа в Би Ти Ви. Те обаче не са потвърдени.

Блондинката явно е всестранно развита личност, защото в ученическите си години се занимава още с боулинг, също професионално. Тя ходи по състезания и с лекота отвява конкуренцията. Приключва с това занимание, защото майка ѝ го смята за несериозно и я насочва към математиката. На Натали точните науки ѝ се отдават и до днес решава сложни задачи само за удоволствие.

По-късно Трифонова иска да учи медицина. Тя е от лекарско семейство – майка ѝ е стоматолог, а баба ѝ – педиарът. Отказва се, когато разбира, че ще трябва да пипа и разфасова трупове. „Когато ми разказаха за изпитите по анатомия, направо се ужасих и веднага се отказах”, спомня си звездата на Би Ти Ви.

Що се отнася до личния живот, тя не говори много за него. През октомври Натали чукна 32 години, но все още не е открила човека, с когото да създаде семейство и дете, защото се е посветила на кариерата си. Въпреки това за връзките й с високопоставени мъже се носят истински легенди.

„Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво им пречи да се оженят?! Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, чувствам се готова”, откровена е синоптичката.

Иначе списъкът с любовни завоевания на Натали хич не е кратък. В продължение на 3 години тя излизаше с бившия водещ на Нова тв Деян Веселинов, а после и с футболиста Антонио Аниете. Най-продължителната любов на блондинката обаче е мургавият момък Доан Хасан, с когото се знаят още от ученици, пише hotarena.net. След завършването на гимназия пътищата им се разделили за известен период, после отново се събирали, но връзката им не издържала на житейските изпитания. Публична тайна е, че докато беше в ТВ 7, Натали беше любовница и на тогавашния шеф Николай Бареков и всеки ден точно в 15 часа посещавала кабинета му, от който малко по-късно си тръгвала силно разрошена и с изтрито червило.