bTV с шокиращо решение за „Фермата“ на Иван и Андрей: Кастинг – да, предаване – някога

7 Dni Sofia16.12.2023
1

Още преди два месеца във включване в Инстаграм Андрей Арнаудов отговори на въпрос на зрители, че само bTV може да каже дали ще има нов сезон на „Фермата“.

Той каза колко е трудно да се прави риалити в България и колко малък е пазарът.

За никога няма да е изненада, ако в bTV решат да направят пауза с неопределена продължителност преди сезон №10

Броени дни след финала на деветия сезон на аграрното риалити на bTV „Фермата“ новият му сезон е под въпрос. Телевизията уж обяви кастинг за него, но не е ясно кога отново ще снима шоуто на Иван и Андрей, особено след смятана на програмния си директор.

Рейтингът на предаването вече трета поредна година пада. За никога няма да е изненада, ако в bTV решат да направят пауза с неопределена продължителност преди сезон №10.

Миската Нанси Карабойчева, която участва в приключилия сезон 9 и пострада сериозно по време на снимки, неволно издаде, че предаването е под сериозна въпросителна.

Носителката на короната за най-красива българка за 2013-а напълно несъзнателно направи прозрачен намек в национален ефир, че бъдещето на „Фермата“ е неясно, пише „Уикенд“.

Преди дни тя беше седмичен коментатор в „Преди обед“. За свалянето на риалитито от ефир се говори отдавна. Още преди три години рейтингът му започна да пада успоредно с набирането на скорост от конкурентното шоу на NOVA „Игри на волята“.

Понеже селското предаване започна да променя концепцията си и от патриотичната тематика зави към скандалите, залагайки на интриги и свалки между участниците, аудиторията започва да се пренасочва към NOVA.

В bTV вече тече кастинг за нов сезон на селското предаване. Не е ясно обаче дали наистина ще има такъв.

По същия начин още преди две години телевизията обяви, че събира кандидати за ново издание на „България търси талант“, но така и не стана ясно кога ще се излъчва.