Нинова прати линчия си пинчер да гризе Ваня Манолова: Тази няма да остане дълго общински съветник

7 Dni Sofia02.12.2023
payimage-569868

„Ваня Григорова няма да остане дълго общински съветник, поне според мен. Вероятно си постила за нещо друго или друга посока. Тя има право да направи каквото реши. На Григорова й трябваше БСП и тя дойде на крака на „Позитано“ и всички ние единодушно я подкрепихме. Тя засвидетелства уважението си, но след това тя коренно промени своето отношение. Защо тя промени поведението си, трябва да попитате нея“.

Това заяви личният пинчер на Корнелия Неинова – Иван Ченчев пред „Нова нюз“ по повод поведението на общинския съветник и неуспял кандидат за кмет на София Ваня Григорова.

За неподкрепата от страна на БСП в парламента на бюджета за здравеопазване, който е с 1,1 млрд. лева повече, Ченчев обясни, че хората продължават да виждат липсата на болници по места, продължават да са недоволни от здравната грижа.

По повод скандала между депутата от ДПС Делян Пеевски и колегата му от ПП-ДБ Кирил Петков депутатът от БСП каза: „На мен ми е неудобно да преповторя това, което ми чуха ушите в пленарна зала. Имаше част и от нецензурни изрази, но така се показа пред цяла България този публичен рекет, който си налагат един на друг в управляващата „сглобка“. Така се командва България в момента – като се разпределят порциите, като се налагат един на друг кой има повече влияние, за да си нагодят властовите позиции“.