„Браво на съдиите! Спряха ЦСКА! Сега ще получат „Отличен 6″ за изпълнение на поръчката“

payimage-607938

Когато ЦСКА е на първо място, започва съдийската сеч срещу отбора. Това се повтаря сезон след сезон. Всичко е кротко, тихо и спокойно, щом ЦСКА е под резервираната за Лудогорец челна позиция в шампионата. Объркат ли „армейците“ плановете, започват да си патят здраво от реферите. Така беше и вчера срещу Славия.

Главният Станимир Тренчев и асистентите му Мирослав Иванов, и Мартин Ангелов, се справиха със задачата ЦСКА да не спечели 3 точки. А грешките им едва ли ще бъдат отбелязани от изпълняващия функцията съдийски наблюдател Петър Петров. „Отличен 6“ ще получи и видео асистент рефера Ивайло Стоянов. Сватбата отмени кристално чист гол на 31-кратните шампиони и директно повлия на крайния резултат от срещата.

Ще кажете, че е била отменена и дузпа за домакините. Да, ама дузпа се пропуска. А попадението си е попадение. Гарнирано с нарисуван втори жълт картон и съответно червен за Тони Тасев. Тези с надписа „Money +“ на гърбовете си да зачетат гола, да изгонят Тасев, пък нека зачетат и дузпа за Славия. Да, ама не!

Това си беше предизвестена съдийска сеч! По презумпция… Знаем добре и какво ще се случи по време на дербито с Лудогорец – още от същото. Още и още от същата съдийска сеч! Година след година, сезон след сезон. Главата на октопода в БФС уж падна, ама пипалата си стоят. Те са обгърнали футбола ни и го задушават смъртоносно.

И треньорът на ЦСКА го отбеляза след равенството вчера – умните могат да преценят ситуациите и с какъв аршин мерят реферите. Видяхме го добре, изненадани едва ли има. ЦСКА е лидер и тепърва ще бъде сечен. Заради това, футболистите трябва да са двойно мотивирани да дадат повече от максимума срещу Разград. Само така могат да победят. Сами срещу всички, но с армията си от фенове зад себе си.

Ангел Домусчиев, Топспорт