След 60 часа ад, на софиянци им писна, готвят линч за Терзиев и пасмината му! Васко Ухото се скри (скандални снимки)

7 Dni Sofia27.11.2023
payimage-607080

Треди ден София не може да се справи с „изненадващия“ първи сняг. Улици и главни булеварди все още са трудно проходими, хиляди паднати клони и дървета не са вдигнати, а пешеходни алеи са превърнати в ледени пързалки. За капак столицата е зарината в боклук, защото няма кой. Трибюн.бг събра част от мненията в социалните мрежи, рамзкъсващи некадърния софийски кмет Васил Терзиев.

Илко Семерджиев

Бедата на жълтопаветниците, а от там и нашата, е в тоталната им необразованост в областта на естествените науки. Те се движат все още в 4-ти, 3-ти век преди Христа, в идейния свят на Платон и дуалната логика на Аристотел. Така и не са разбрали, че макар и 13 века по-късно Галилей успя да ги надгради, а Нютон, Макс Планк, Айнщайн, Нилс Бор, Хайзенберг и десетки други учени отдавна построиха друго разбиране за всичко във Вселената, пък макар и в относителност, несигурност и неопределеност. И няма как другояче, при незаобиколимия факт, че всичко знайно минава за човека през собствената му нервна система – над 8 млрд. на брой към момента.

Някой трябва да им обясни, че е време да се ограмотят и да потърсят някакъв modus vivendi, иначе страната ще се самовзриви.

От тях.

Един сняг ще ни/ги довърши.

И пак отказват да излязат от вербалната виртуалност.

Диана Русинова

Ставам и какво прочитам, първото заглавие, което ми попада:

“Зимна обстановка: Заледени участъци и скъсени маршрути на трамваи в София”

Само аз ли си спомням, че ни обещаваха по изборите повече такива неща да няма. Макар, че като се позамисля такива неща преди нямаше. Не ме разбирайте погрешно, аз много добре си давам сметка, че е зима и обстановката е усложнена. Но половин София без ток и парно, скъсени маршрути на трамваите, закъсали коли на градския транспорт не кореспондира с обещаното по време на изборите. Не го казвам с лошо, просто не се обещава, нещо което не може да се изпълни после. Иначе си си обикновен лъжец.

АПИ се провалиха тотално, сега и проблеми в София. Вместо към по-добре и нещо ново май вървим към по-лошо.

Ангел Златков

Главната пешеходна връзка между площад “Св. Неделя” и метростанция “Сердика” в самия център на София. Ледена пързалка…

Да, наистина улиците са почистени. Но станция “Сердика” е най-натоварената метростанция в София, а достъпът до нея е не само опасен за всички, но и невъзможен за хора с увреждания, майки с деца, възрастни хора… при това два дни след падането на снега.

Въпрос на приоритети. Но това не е “град за хората”.

Борислав Цеков

София има ли кмет въобще? Има ли районни кметове? Къде се укриват? Защо десетки улици из целия град вече трети ден са затрупани от паднали клони и дървета? Кой ще поеме отговорност и най-важното – ще намерят ли силици да си свършат работата? Да, работа. А не фръцкане из социалните мрежи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории