Само в 7DniSofia.bg

Смуче bTV на поразия: Новият водещ се изстреля в космоса покрай „Преди обед“ и хубавата Деси

1

Творческата кариера на Петър Дочев разко разцъфтява, откакто го избраха за водещ на „Преди обед“ по bTV.

Актьорът, чието име доскоро почти никой не знаеше, вече се готви за роли в цели три сериала, освен това репетира за театрална премиера през декември.

Целия този кариерен възход при него настъпи само в рамките на три месеца. Преди дни актьорът сподели в „Преди обед“, че е приел да се снима не в един и два, а в цели три сериала. Кои са те към момента не е обявено, но най-вероятно става въпрос за продукции на bTV. Телевизията едва ли би допуснала лице на нейно предаване да бъде ангажирано в чужда продукция, пише HotNews.bg.

Съвсем доскоро единственият сериал, в който публиката го бе виждала, бе „Пътят на честта“ по Нова, където имаше малка роля. Другият фаворит за мястото до Деси Стоянова миналата пролет Кирил Недков можеше да се радва на същия успех, ако не бе отказал да работи в bTV. Както „Уикенд“ писа, той е бил първоначалният избор за водещ, но е предпочел свободата да играе във всички продукции. В момента зрителите го гледат като асистент на Деян Донков в „Алея на славата“.

Сашо Кадиев, който напусна телевизията заради актьорската си работа, засега има само една нова театрална продукция – в Малък градски театър зад канала, и не е съобщил за нови сериали.