Само на 44 години: Деси Слава става баба, синът ѝ Майки забремени пловдивска милионерка СНИМКА

7 Dni Sofia08.11.2023
деси Слава

Деси Слава става баба на 44. Поп фолк изпълнителката много скоро ще гушка първото си внуче, а причина за това ще бъде не друг, а първородният й син Майки Вълков. Само преди броени минути той сам обяви щастливата новина, че с неговата половинка очакват първата си рожба.

Майки и Анжела Станкова са двойка от няколко години и след няколко месеца ще гушнат първото си дете. За да съобщи новината, синът на Деси Слава качи специална сесия със своята половинка, на която ясно се вижда наедрялото й коремче.

Любовта ражда любов”, написа младежът, който само преди няколко месеца стана на 22. За бъдещата майка се знае, че е от Пловдив. Носят се слухове, че е милионерка.

Дълго време Майки пазеше любовния си живот в тайна, а слуховете го свързваха не с една или две красавици… Е, по всичко личи, че това е останало в миналото и той вече е загърбил този период от живота и вече е готов да се обрече само на една жена, която скоро ще го дари с дете.

А дали синът на Деси Слава и неговата половинка мислят да узаконят отношенията си след появата на бебето и ще стяга ли поп фолк изпълнителката сватба, предстои да видим, пише Lupa.bg.