Цветанка Ризова се опули: Васил Терзиев показа в ефир защо му викат Васко Мазното

7 Dni Sofia06.11.2023
payimage-600225

Новият кмет на ДСофия Васил Терзиев продължава да се държи като мазен служител от уплавението на дядо му! Той се опита да узурпира мижавата си победа в София, разправяйки на опулената от удоволствие Цветанка Ризова, че по-голямата част от ГЕРБ не са дали вот за него, а за Ваня Григорова от БСП.

„Г-н Борисов си смени мнението няколко пъти. Каза, че е гласувал с нежелание за мен.“. Все пак с мазна усмивка ДС-унучето се опита да се прави на оригинален : „Все пак благодаря на Борисов за единия глас, който е дал за мен.“

В предаването „Лице в лице“ Терзиев заяви, че не е разочарован от малката разлика с Григорова.

„Разочарование няма никакво, по-скоро има амбиция да върнем доверието в Столична община“, каза той.

И коментира изявлението на Григорова и щаба ѝ, че ще обжалват резултата от изборите.

„В правото си са да оспорват. Ние също имаме претенции за това, което се случи на първи и втори тур, огромните разлики в екзитполовете, секции, в които съм бил със 120 гласа, но са изчезнали“, коментира Терзиев и обяви, че няма причини да се притеснява от евентуален обрат, защото знае как е постигнат резултатът им – без купен вот.

Терзиев разказа, че още през 2019 г. е имал предложение от съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов да бъде издигнат за кмет на столицата. Което май е поредната лъжа от него, защото Бойкикиев не е твърдял нищо такова никога. Нещо повече, от БСП признаха преди време, че са обсъждали куфарния милионер от ДС за свой фаворит на мястото на Мая Манолова.