„Майката“ на Кирил Петков се отрече от Васил Терзиев: Не бих работила за човек, с толкова скелети в гардероба

1

Вниманието ми бе привлечено от Кирил Петков така, както е привлечено в момента от Ваня Григорова – лице с абсолютно ясно политическо послание, камерата го обича и излъчва обещания да вървим напред. Това каза в изборното студио на “24 часа” пиар експертът Диана Дамянова, която бе първи пиар на “Продължаваме промяната”. Тя допълни, че се е отделила от “Промяната” не от разочарование, а от оттегчение заради темпото.

Посланията на ПП бяха напълно ясни в етапа, в който аз ги срещнах в началото на 2021 г. “Аз направих всичко възможно по време на тази кампания те да бъдат кристално ясни. И те бяха такива. Нещо повече – техните думи влязоха в политическата лексика, например като темата за линията на бедността – теми, които допреди това не бяха широко популярни в страната. След това вече властта си каза своето, каза още пиарката, която създаде явлението „Кирил Петков“.

Попитана за кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София, Дамянова заяви, че това бе многословна и скъпа кампания, която е била обречена да успее. “Когато получа клиент първото, което го питам, е да отвори гардероба и да видим какви скелети излизат от него.

Ако бях човекът, който би работил за Терзиев, не бих приела да работя с него още като излязоха скелетите на ДС. Това бе голямо изпитание, на което ПП и ДБ подложиха своите избиратели”, каза още тя, като предупреди, че цената, която избирателят ще плати, е много голяма.

Според Диана Дамянова кандидатурата на Ваня Григорова не е уплашила статуквото, тъй като то не е наясно какво значи всъщност кандидатурата на Григорова.“ Григорова представлява първият от 20 години истински социален вот.

А умнокрасивите се затвориха 10 дни, за да ругаят по твърденията й за Троян и “малкия човек”. В България има едно изключително непредставено социално ниско, живеещо в мъка и гнет население, което Ваня пожела да представи”, каза още тя.

Дамянова обясни, че Григорова е надскочила очакванията, защото представлява непредставени хора в страната.

“Мисля, че се роди нов политически лидер на лявото и този политически лидер на лявото ще спечели следващите избори, когато и да са те, въпреки че сглобката ще направи така, че такива да няма скоро”.

Това, което, за съжаление, направиха и ПП, и ДБ, е, че отивайки в парламента, те не са представителна част на българския народ. И открои две неща, които депутатите са направили във властта – закона за конфискация на колите и споразумението с миньорите. “Това са двете сериозни неща, които направиха, вероятно ще направят и бюджет”, каза още Дамянова, но заяви, че настоящото управление към този етап е безалтернативно.

Свалям шапка на екипа на Ваня Григорова – направили са дълбочинно проучване. Говори се, че това е група хора около Кирил Добрев. Това е най-добрата кампания правена в България, откакто съм в пиара. Изгледах нейното интервю за умнокрасивите, където говори за Троян и за малкия човек и отказва да каже кой е диктатор и чий е Крим. Всичко това е много прецизно направено, защото тя държи социология в ръката си и някой си е направил труда да даде тези отговори и тя бе на границата през цялото време така, за да говори на своя електорат.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории