Само в 7DniSofia.bg

„Отровното трио“ захапа смъртоносно ПП: Пичове, същите сте като ГЕРБ! Лъжите чужди, мамите свои…

7 Dni Sofia06.11.2023
бабинян, хаджигенов, минеков

Хората не гласуваха, защото те са достатъчно умни и не харесват това, което им се предлага, коментира пред Радио София адв. Николай Хаджигенов.

„Не харесват нито претоплени манджи, нито кофти манджи…Колаборацията ПП-ДБ е абсолютно същата като ГЕРБ. Готови са да направят всеки един мръсен номер, готови са да излъжат хората, не само собствените си избиратели, а всички останали, за постигане на собствени лични, партийни цели“, посочи адв. Хаджигенов.

По думите му вотът на балотажа е бил протестен. „Хората в София не харесват ГЕРБ“, подчерта Хаджигенов. Той бе категоричен, че хората не виждат причина да гласуват.

„Сглобката отдавна е изчерпала полезността си, от гледна точка на Борисов. Моята лична прогноза е, че тя се изчерпва с местните избори. Единствените, които вече имат интерес от сглобката са ПП и ДБ, Борисов вече няма интерес от тази сглобка и той може да ги бутне по всяко време“, смята юристът.

Според него кандидатът за кмет трябва да бъде такъв, че да може да спре кражбите.

„Разрухата в страната и в София се дължи именно на кражбите. Не го ли спрем, няма как да стане. Нужен ни е кмет или политик, на който му стиска, който знае как и може да го направи“, отбеляза адв. Николай Хаджигенов.