Найо Тицин към ПП и ДеБъ: Правете свирки на ГЕРБ до неделя! От понеделник – пак бой

payimage-600231

Малоумните пиари на Продължаваме Промяната и Демократична България вече са наясно, че без мощна подкрепа от ГЕРБ, Васил Терзиев няма как да стане кмет на София.

На всичкото отгоре лидерът на най-голямата партия – Бойко Борисов, вече на няколко пъти намекна, че неговият личен избор е повече Ваня Григорова, отколкото унуката на ДС.

Освен това в последните 2 дни депутати и знакови лица от ГЕРБ масово заливат социалните мрежи с постове, че няма да подкрепят на втори тур кандидат, който плюе по партията. А това се подема от актива на герберите.

В същото време Борис Бонев не спира да обикаля и да плюе по ГЕРБ, негови труженички в „Спаси София“ даже надграждат с мемета.

Явно всичко това е стреснало пиарът на Промяната Найо Тицин. Посредственият тв-журналист е говорил с лицата от кампанията в София, умолявайки ги в следващите часове до вота в неделя „ако трябва и свирки да правят на ГЕРБ“, но да се опитат да променят отношението си. И ги е уверил, че от понеделник ГЕРБ пак си им е враг №1.

Точно това е и една от причината Васил Терзиев да откаже да ходи на дебат с Ваня Григорова в национален ефир, защото там една от задължителните му задачи е да храчи по ГЕРБ.