Той разкри защо правителството пада другата седмица: ПП ще има само един кмет – на Хитрино

payimage-574182(1)

Излезнете да гласувате в неделя, за да бъде унижението на тези „неможачи“ пълно! След като в София се срине Ухото идва ред и на Денков! Това е. Няма как да искаш да управляваш България само с един кмет – на Хитрино.
Григорова ще бъде кмет на столицата и с идиотското си поведение Терзиев просто увеличава разликата. Толкова си могат, това им е манталитета.

Самият факт, че инфантилната хиперактивна жълтопаветна общност вече се е озлобила и започнаха да обиждат и да се държат като каруцари е показателен – и те са наясно какво ще им се случи.

ППДБ ще загубят всички балотажи. Няма как да бъдат подкрепени от нито един нормален и честен човек. Гласувайте срещу тези измамници навсякъде в България! В села и паланки, където и да видите тяхната абревиатура слагайте хикса в другото квадратче.

Няма как да се подкрепят хора, на които им пречи вярата ни, знамето ни, националния ни празник, паметниците, имената на градове, улици и площади и въобще всичко, което по някакъв начин може да бъде свързано с България и православието. Това е клика безродници, които се държат като окупационен корпус на чужда територия. Те искренно и от сърце презират българския народ и то откито без да се прикриват!

На тези избори всички телевизионни партии, които всъщност са „продуктово позициониране“ се сринаха. Кметове ще имат само БСП, ГЕРБ, ДПС и различни местни коалиции, които са подкрепени от някоя от трите формации – всичко останало е под вода и могат от тук нататък само и единствено да „подкрепят“, което е без значение, защото подкрепата на някакви холограми няма особенна тежест!

От профила във фейсбук на журналиста Страхил Ангелов