Знае ли нещо Иван Гешев: В неделя пада София, а след това и правителството! Задава се голяма победа

Иван-Гешев-5-1280x853

Иван Гешев, Фейсбук

Забелязвам, че през последните няколко дни анархо-либералната общност е изпаднала в истерия. Причината е очевидна – кандидатът на гражданите, Ваня Григорова, взема превес над партийния кандидат на ПП-ДБ-ДС – Васил Терзиев.

Жългопаветниците усещат това и си изпускат нервите. Изливат гнева си върху всеки, който се осмели да каже добра дума за Ваня Григорова, и най-вече срещу самата нея.

Не я познавам, но от опит знам, че тези атаки показват само едно – тя не е свързана с компрометираните партии и техните лидери. И че вероятно е правилният човек. Пък и определено се държи повече като мъж от някои видимо немъже. Снимащи се широко усмихнати, лъскави и нежни.

Правят го и защото знаят, че в момента тя е оръжието на хората, които са отвратени от крадливите ни и продажни „политици“. Оръжието, с което на балотажа ще им отнемем най-милото – властта.

Това обаче няма да им помогне, защото в неделя пада София, а след това и правителството. Некоалицията трябва да отиде в историята. Защото сме напът да ни превърнат в недържава и неграждани.

Задава се голяма победа за свободните граждани и тежък шамар за зависимите политици!