Комплексарите на Томаш имат голям зъб на ЦСКА! Няма да повярвате един каква глупост каза

Славия Берое (32) Алексанър Томаш

Явно чудовищният бой, който ЦСКА хвърли преди 3 седмици на Локо Пд още държи влага на пловдивчани. И особено на комплексираните им треньори, останали недооценени като играчи на „Армията“.

„В петте поредни двубоя без победа се изправихме срещу шампиона, ЦСКА, които останаха на крачка от върха, настоящия лидер и отбора с най-голяма ширина в състава. Никой не е такъв мазохист, за да е доволен, когато не побеждава, но дори в тези мачове, в които не победихме, играхме добре. Тук може би трябва да изключа първото полувреме от мача с ЦСКА, когато допуснахме доста индивидуални грешки и излязохме прекалено респектирани и подвластни на емоцията от пълния стадион. Но ако погледнем статистиката на базата на целия мач, ще видим, че Локомотив има по-голямо притежание на топката и повече спечелени единоборства“, философства не кой и да е, а баш треньорът на вратарите на „Лаута“ Тодор Кючуков.

Все пак той признава: Това остава на заден план, защото резултатът и впечатлението от първото полувреме са най-силни. Нека не се залъгваме – ЦСКА разполага с много по-класни, скъпи и опитни играчи. Това важи и за останалите отбори в челото. Ние не можем да си позволим скъпи играчи, но успяваме да открием момчета с потенциал, който те разкриват при работата с нас, а това вдига цената им.