Слави аха да проходи от бяс: Киро, ти си некадърен и неморален аджамия! Накажи се с оставка

слави-трифонов

„Реших да проверя в тълковния речник какво е определението за думата “аджамия”. В тълковния речник пише, че аджамия означава неопитен, неумел, несръчен. От началото на общуването ми с лидерите на “Продължаваме промяната”, някакси, от само себе си започнах да ги наричам аджамии. Не можах да намеря друга, по-подходяща дума“.

Това пише в профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„Само че като ги опознах малко повече, разбрах, че за тях до неопитен, неумел, несръчен трябва да добавим нагъл. Не стига, че си некадърен, ами си и нагъл. Твърдиш, че си най-добрият и всички трябва да ти се кланят. Ти си единствен и неповторим, ти си солта на земята, ти си този, който е предопределен от съдбата да властва над всички други, богоизбран, венценосен, а всъщност си един некадърен и неморален аджамия. Това, което се случва от вчера насам е абсолютното доказателство за моите думи. ДАНС хващат заместник-министъра Михаил Стойнов, че копира кодовете на машините на флашка, прибира я и я отнася със себе си. Заснет е на камерите. По този начин той е в състояние да компрометира машинния вот, защото може да пипа в софтуера на машините“, допълва той.

Трифонов изброява и хронология на събитията.

„ДАНС пращат доклад на председателя на Парламента, той оповестява доклада на председателски съвет, на него не присъстват “Продължаваме промяната”, защото бойкотират вчерашното заседание. Присъстващите на заседанието сигнализират на ЦИК. ЦИК се събират на заседание и решават да отменят гласуването с машини, защото, забележете, сигурността на машините не е гарантирана писмено от Министерството на електронното управление. Половин час след решението на ЦИК, същият човек, който е хванат от ДАНС да краде кодовете на машините, същия този, Михаил Стойнов изпраща до ЦИК писмено потвърждение, че няма никакъв проблем с машините и те са сигурни. Ако не беше истина, щях да кажа, че това е сценарий за много тъп филм, в който създателите му, определено подценяват аудиторията. Само, че не е тъп филм, а е факт и създателите на този тъп филм снощи протестираха и днес правят протести, и абсурда продължава“, пише лидерът на ИТН.

Всъщност, “Продължаваме промяната” протестират срещу себе си, обобщава Слави Трифонов.

„Те управляват заедно с ГЕРБ и ДПС, техният министър-председател е секретарка на Делян Пеевски, те са се разположили във всички министерства и управляват с подкрепата на ГЕРБ и ДПС. И ДАНС, и ЦИК са функции на държавата. Държавата, в момента, се управлява от “Продължаваме промяната”, значи, Кирил Петков и компания протестират срещу собственото си управление. Ами супер, да се само накажат като веднага си подадат оставката. Те, разбира се, няма да го направят, защото са нагли и безочливи, но виновникът за целия този хаос, заместник-министър Михаил Стойнов, задължително трябва да си подаде оставката. Това е морален и професионален акт, който ще покаже поне малко логика и достойнство в събитията“, коментира още Слави Трифонов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории