Само в 7DniSofia.bg

Кирил Домусчиев чакаше тази новина 224 дни! Край на червената прокоба над една от звездите му?

кирил домусчиев

След като прекара 224 дни извън терените, капитанът на Лудогорец Антон Недялков е на път да се завърне на терена в мача с Арда, който е утре в Кърджали. Вчера шампионите публикуваха снимка в социалните мрежи, на която се вижда, че 30-годишният бранител тренира на пълни обороти. Той дори носи син потник и участва на 100% в тренировката.

Предполага се, че Недялков ще бъде резерва и ще влезе през второто полувреме, за да запише първи минути от 12 март тази година. Тогава в повторния дебют на Ивайло Петев начело на “орлите”, Недялков започна като титуляр срещу Черно море (3:2). След този мач той изпита сериозни болки и последва операция в Португалия. За съжаление ситуацията със защитника се усложни и вместо да се върне на терена, той трябваше отново да пътува да Иберийския полуостров за нови прегледи и манипулации. Ето обаче, че всичко това вече е в миналото и след 7 месеца и половина 30-годишният бранител ще играе отново.

Не случайно той бе картотекиран и за груповата фаза на Лигата на конференциите, тъй като в Лудогорец знаеха, че той ще се завърне на терена до края на годината. Очакванията бяха, че Недялков ще стъпи отново на терена в началото на ноември, но той изпреварва сроковете, което радва изключително много Ивайло Петев.

Освен, че ще заздрави защитата на Лудогорец, той ще стегне тази и на националния отбор, тъй като и там неговото отсъствие се усещаше осезаемо.

“Мач Телеграф”