Бойко се ядоса на Кирил Петков: Иде вот на недоверие! Смятай, бе! Трябват ти 121 гласа

7 Dni Sofia08.10.2023
payimage-589051 (1)

Бойко Борисов представя кандидати за кмет и общински съветници в Плевен.

Дядо ми, докторе, казваше: Три деца не са много, но три момичета са много. Да са ти живи и здрави. Така се обърна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към кандидата за кмет на Плевен – д-р Валентин Христов.

„Лекар съм, съпругата ми – също. Нямам опит в политиката. Но това има свое предимство, защото мога да видя решението на проблемите от друг ъгъл. Нуждаем се да тръгнем по нов път. Много лесно е да осочваме проблемите, но е трудно е да се вземат решенията“, каза Валентин Христов, кандидат за кмет на Плевен.

„Аз мисля че хората разбират какво значи независим и подкрепен. Първо – доволен съм от Плевен. Стотици милиони се изсипаха за ВИК, за парка. Едни от най-големите ни приятели са в Плевен – доктори (д-р Горчев), прекрасна медицина“, каза Борисов.

Винаги в Плевен си задавам един въпрос – защо сте толкова мълчаливи, уплашени, неактивини толкова много години. Вие гледате празния строеж на магистралата, избивате се по пътищата и си траете, защо бе хора? – Три години – нищо, възмути се лидерът на ГЕРБ.

Като започнете от Сливница, до Свиленград – навсякъде има зали. Нямам лоши отношения със Спартански, но ако нямаш гръб на партията – няма как да стане. Георг Спартански е настоящия кмет на Плевен.

В политиката най-важна е математиката. Когато ти предстои вот на доверие, трябва да можеш да смяташ, както Чърчил го е казал. Борисов призова ПП за уроци по математика – „трябва да съберем 121“, каза той.

Вместо ние като некоалиционни партньори да се похвалим с всичко направено, залагаме си името, подписа за решенията в енергетиката.

Това, което се случва в Израел е опасно. Какво ще се случи следващите часове, може да промени много неща в света.