Докато Васил Терзиев се изтяга по тв-студиата, Хекимян вече го мачка на терен (СНИМКИ)

7 Dni Sofia01.10.2023
антон хекимян 2

Докато кандидатът на ДС Васил Терзиев води предизборна кампания в удобни телевизии, главният претендент за кмет на столицата – Антон Хекимян, вече го мачка на терен.

7DniSofia.bg видя, че тв-легендата е зарязал зоната си на комфорт и може да бъде открит на невероятни места.

Като например на автомобилното шоу „Луда надпревара“. Там професионални състезатели, и любители на високите скорости застанаха зад идеята на Хекимян, че мястото на високата скорост не е по улиците на града ни!

„Затова настоявам в най-бързи темпове депутатите да разрешат в контрола на скоростта да се включат и общинските камери за трафик. София изгради система от над 700 камери и е абсурдно този ресурс да не се използва от „Пътна полиция“. С председателя на общинския съвет Георги Валентинов Георгиев и кандидатите за общински съветници от групата на ГЕРБ-СДС предлагаме детайлно разписана програма с мерки за повишаване на пътната безопасност. Сред тях са:осветяването на всички пешеходни пътеки и изкуствени неравности; изграждане на повече защитни острови за пешеходци на големите улици; въвеждане на ограничение от 30 км/ч и в жилищните квартали. Но най-важното остава – камери за контрол на скоростта. София няма повече деца за убиване!“, категоричен е Хекимян.

Преди това пък той бе на първия общински скейтпарк в София, който се намира в Северния парк като това ще бъде едно модерно съоръжение на световно ниво. „Скейтбордингът винаги е бил част от градската култура на София, а паркът, с който ще се сдобие столицата ни, ще предлага на феновете на „дъската“ именно това тяхно, собствено пространство, в което да могат да карат свободно и безопасно. Скоро тук ще могат да се провеждат национални и международни състезания по екстремни ролкови спортове“, обеща Хкимян.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории