Съветник на Гриша Ганчев: Този път грешка няма да има! ЦСКА ще е шампион въпреки всичко и всички

7 Dni Sofia28.09.2023
payimage-597473

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов говори по актуалните теми на „Българска армия“.

„От една страна, изпитвах гняв от слабия старт, защото знаех, че нашите могат далеч повече, но, от друга, запазвах спокойствие, тъй като бях убеден, че е въпрос на време да започнем да печелим наред“, заяви Велинов.

„За мен треньорската смяна се оказа удачна и навременна и аз недоумявам защо някои наши бивши играчи се съмняваха в качествата на Ел Маестро. Не биваше да се изказват прибързано, още по-малко да правят изводи, най-малко защото той не е правил подготовката и селекцията. Той пое отбора в движение, но се вижда, че успя да свали напрежението, да върне увереността на футболистите и да ги убеждава в своите идеи, за да ги пресъздават те на терена“, добави той.

„Бусато е точният човек за ЦСКА на този пост, но хубавото за него е, че често остава без работа благодарение на защитата. Разбирам го, тъй като и аз се чувствах много пъти по същия начин, когато пред мен играеха Божил Колев и Иван Зафиров и за съжаление покойните вече Георги Димитров, Красимир Безински, Динко Димитров и Цоньо Василев“, каза още Джони.

Мисля, че ще стане резултатен мач срещу Левски. ЦСКА ще вкара най-малко два гола и ще вземе трите точки. Превъзхождаме Лудогорец с индивидуалности и като отборна игра. Съжалявам, че през миналия сезон всичко беше срещу нас, и съдии, и странични фактори, но сега няма да има прошка. Локото, колкото и да са ми симпатични, няма да издържат, но Черно море ще поддържа интригата, което лично мен ме радва. Все пак от варненския тим тръгнах към големия футбол и оттам ме взеха в ЦСКА“, допълни Джони Велинов пред „Nostrabet“.