Щерката на Мира Добрева през сълзи: Хора, гледайте се! Ако не бяха лекарите в „Пирогов“, мама си отиваше

7 Dni Sofia20.09.2023
Мира добрева

„Мама направи остър перитонит и по спешност бе приета за операция на корема в “Пирогов”. След успешната операция обаче се развиха други усложнения и инфекции. Тя спря да може да диша самостоятелно – поради това се наложи да бъде вкарана в реанимация, поставена в медикаментозна кома и интубирана“. Това заяви дъщерята на Мира Добрева – Лора по повод здравословните проблеми на тв водещата.

„През цялото време тя бе под зорките наблюдения на невероятните професионалисти в “Пирогов” – и сме безкрайно благодарни за това, че те се грижеха за нея денонощно, и въпреки пречките и усложненията се пребориха за нейния живот“, добави момичето.

„От първите ни мигове в “Пирогов” ние не сме имали съмнения в лекарите и тяхната навременна преценка. Всъщност истината е, че ако не ни бяха казали те, че мама трябва да бъде оперирана по спешност, дори нямаше да си го помислим. Тя никога не се е оплаквала от проблеми със стомаха – през ума не ни е минавало, че това може да се случи.

Затова нашият призив би бил – бъдете отговорни към здравето си, следете показателите си, правете си годишните изследвания и посещения при лекари – не оставяйте болката в стомаха за утре, защото днес имате нещо друго за вършене, и споделяйте с близките си, когато изпитвате дискомфорт. Не си мислете и за миг, че те имат нещо друго важно на главата си сега. Защото просто нищо друго не е по-важно.“


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории