Разкриха Камелия: Детето й е от украинка, бащата е гаджето й Цветин

7 Dni Sofia10.09.2023
1

Камелия вече съвсем официално е майка на 5-месечното бебе, чието раждане обяви навръх Великден от профила си в социалната мрежа „Фейсбук”,писа „Уикенд“. Съвсем наскоро 52-годишната фолк звезда е придобила осиновителни права над пеленачето, след като компетентните органи са удовлетворили молбата на бащата Цветин неговата половинка да бъде призната за майка на бебето и то да бъде отглеждано от тях двамата в семейна среда.

Тази пролет Камелия изненадващо се похвали, че е станала майка на 52-годишна възраст, а новината за щастливото събитие смая дори най-верните й почитатели. Неофициално се знае, че „огън момичето“ е прибягнало до услугите на сурогатна майка – установила се в България миналата пролет млада украинка от Одеса, на която е било платено, за да

 

износи в утробата си бебето на Камелия

 

с донорски сперматозоиди на Цветин чрез изкуствено оплождане.

И тъй като в България сурогатното майчинство е строго забранено от закона заради масовата практика от последното десетилетие българки от ромски произход да продават бебета си в Гърция и в Германия, новороденото първоначално е било признато от баща му Цветин, разкрива информиран източник на „Уикенд“.

Впоследствие Цветин е придвижил нужните документи за осиновителни права на съпругата си Камелия и отскоро тя вече е вписана като майка на 5-месечното бебе. Не е известно дали биологичната майка на детето е напуснала България, както се мълви, за да й бъдат отнети родителските права и бебето да бъде записано като осиновено от Камелия. Знае се, че всичко това е струвало около 40 000 евро на звездата на фолка.

„Камелия е майка на детето си, всичко е направено според закона 

 

– не търсете сензации и не пречете на щастието й!“, раздразнено коментира близък приятел на певицата на въпрос на наш репортер през каква точно процедура по осиновяване е минала изпълнителката.

През годините Камелия е била бременна няколко пъти, но не е успявала да задържи бебето заради спонтанни аборти. Най-популярната блондинка в попфолка разказа преди време в телевизионно интервю, че последния път, когато е направила аборт, е била бременна с близнаци, които неродени е изгубила на рождения си ден. Оттогава Камелия не празнува най-личния си празник на 10 януари.

Цели 5 месеца след раждането на бебето си звездата на чалгата не разкриваше нито името, нито дори пола му. В деня на Съединението на България – 6 септември, Камелия реши да покаже детето. Тя публикува снимката му в социалните мрежи и разкри, че мъника е момче. Двамата с Цветин са решили да му дадат едно от най-старите български имена – Баян. Според близки на Камелия, тя е била провокирана от сериала „Войната на буквите”, в който главен герой е именно най-малкия син на Цар Симеон I. Баян е също така и музикален инструмент, нещо като акордеон. Премиерата на филма, заснет по едноименния роман на Людмила Филипова, бе в началото на годината, а детето е родено няколко месеца след това