Чичото на Кирил Петков: Баща му се заключи с младото гадже, след като застреляха Алексей

7 Dni Sofia08.09.2023
кирил петков баща

Чичото на Кирил Петков – Георги Ганчев, отново „взриви” фамилията. Първият братовчед на татко Петко избра горещото събитие с бедствието в Царево и попита:”Защо Петко и Кирил не отидоха да помагат на хората, пострадали тежко от бедствието, след като те имат къща в Царево?

Ганчев обясни, че бащата на експремиера докато е живял в Канада, е завършил курсове за парамедик, „така че би могъл да бъде полезен за спасяването на хората, изпаднали в беда.

Чичото не спря дотук, а продължи да налива масло в огъня, като изстреля, че след убийството на Алексей Петров на Витоша, „Петко Петков се изпокри, не отговаря на никакви въпроси за бившия си близък приятел. Той почти не излиза от двустайния апартамент в “Драгалевци”, където живее на квартира с много по-младата си приятелка.”, продължи с излиянията пред „Пик“ скандалният братовчед.

Това не е първата скандална публична проява на Ганчев, който очевидно е във война с Петко и Кирил Петкови. През март, след като в ефир Петков-старши нагруби Недялко Недялков и дори го заплаши, Ганчев изскочи и обясни за заплахите, които самият той получил от Петков-старши, след което изпратил жалба в прокуратурата.

„Обаждам ви се, защото съм потресен от скандала, който вчера се е случил и заплахите на Петко Петков срещу Недялко Недялков. При тях това е рецидив, при тях това е начин на общуване“, сподели тогава Георги Ганчев.

Той разказа и как са се случили заплахите, като добави, че е дал сигнал в прокуратурата, но нямал реакция: „Първо ми звъняха, после ми пратиха SMS, че много искат да ме видят – Петко Петков е заплашителят, а Кирил Петков ми звъня, само на него му вдигах телефона, а той ми каза, че едва го е спрял да не ми строши главата.“, разказа братовчедът на Петков.

„Поводът за заплахите беше една публикация, че бяха построили една незаконна постройка на морето, на първа линия, бяха завзели един плаж и си бяха построили къща на общинска улица. На север от Арапя. През 2019 бутнаха незаконната къща и си построиха законна“, разкри тогава Ганчев.