Певицата Таня Боева разказа, че е преживяла истински кошмар (ВИДЕО)

таня боева
Голяма грешка беше, че мълчах за насилието над себе си 5 години. Това заяви певицата Таня Боева в ефира на “Тази събота и неделя“ по БТВ. Боева разказа, че е била жертва на домашно насилие, била е принудена да напусне дома си и трудно е съхранила психиката си.

На въпроса дали зад всичко това стои бившият ѝ съпруг тя отговори: „Повече от 10 души бяха въвлечени в тази история. Посочени са в едно прокурорско постановление, няма да ги цитирам сега“. Тя изпитвала вътрешен страх от това, че може да бъде неразбрана и обвинена от обществото.

Всичко започнало през 2017 г. с мощни заплахи от хора, които я срещали по улицата, нападали дома и, колата и била открадната, подхвърлени и били наркотици.

Бях подложена на емоционален, физически и психически тормоз. Невинаги това че си популярен, те прави защитен, каза Боева.

„Пет години беше много тежък период за мен. Бях извадена от нормалната си житейска среда. Бях принудена да напусна дома си, да живея нов живот. Бях поставена в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха оцелели психически и физически“, сподели певицата.

Тя посочи, че Стара Загора бил град, наситен със случки като известното посегателство над 18-годишното момиче Дебора.

„Преди физическото насилие, първо започва емоционалното. Осъзнах че не трябва да мълча, защото и други хора имат подобни проблеми. Моето мълчание доведе до потулване на случая ми“, каза още Боева.