20 г. богаташ Георги, потрошил „Поршето“ си при зверско меле, блесна с нова изцепка на пъпа на София

дрифт

Помните ли Георги Фиков – младият шофьор, който в края на миналата година помля с лъскавото си „Порше“ друг автомобил на пътя Ахтопол-Царево?

Ако не си спомняте, Гласнюз ви припомня как се стигна до кошмарната катастрофа – лъскавото возило с бясна скорост напуска пътното платно вдясно и се удря в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил „Рено Меган Сценик“, със софийска регистрация, който след удара, се преобръща на дясната си страна.

Гъзарчето с „Поршето“ получи натъртвания и охлузни рани и беше откаран в УМБАЛ – Бургас. Пробите му за алкохол и наркотици бяха отрицателни. Невероятен късмет е, че младежите, пътували с „Реното“, не пострадаха сериозно.

В началото на 2023 година „Поршето“, което загуби своя блясък след зверското меле, бе обявено за продажба. Обявата за продажбата на возилото бе публикувана в популярен автомобилен портал. Собственикът на возилото искаше 30 000 EUR за колата. В допълнителната информация към обявата се посочваше, че Фиков е първи собственик на скъпото возило.

„Колата е със здрава и работеща скоростна кутия и двигател на 12000 км. Цялата керамична спирачна система е здрава и цялото табло и интериор са здрави“, пишеше още в обявата.

Младият мъж вероятно не си е взел поука след зверската катастрофа, тъй като отново създава потенциален риск от катастрофа. Това се вижда от публикация на Диана Русинова в социалната мрежа Фейсбук. Експертът по пътна безопасност твърди, че младежът дрифри с ново луксозно возило на жълтите павета в София. Марката отново е „Порше“, а регистрационният номер – баровски – СВ6666ХК.

„Ето защо трябва да им се отнемат колите! Това Порше СВ6666ХК, което “дрифти” на жълтите павета е управлявано от същия индивид, който миналата година едва не уби няколко деца, размазвайки в колата им друго Порше“, написа Диана Русинова.

Дали СДВР ще състави акт на шофьора, попита експертът по пътна безопасност.

„Мисля, че е повече от очевидно, че се приготвят да правят гонка в центъра на София…“, добави още Русинова.

Видеото с дрифта е публикувано в популярната платформа Tik-Tok, където трупа популярност:

Вижте го:

„Аграрните изпълнения на малкия филмар са ежедневие, на което всички са мълчаливи свидетели. Живеем в държава с дълбоко наслоен мутренски манталитет и усещане за недосегаемост!“, гласи коментар под публикацията на Диана Русинова.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории