Стана яско кой актьор ще взима заплатата на Кадиев в „Преди обед“

877156

Младият актьор Кирил Недков е най-вероятният наследник на Александър Кадиев като водещ на „Преди обед” в Би Ти Ви, пише „Уикенд”.

От 24 юли шоуто е в лятна ваканция, а синът на Катето Евро изобщо не смята да се връща в него през есента, когато тръгва новият сезон. Месеци наред зрителите се чудеха кой ще седне до Деси Стоянова от септември. Фаворитът вече е ясен – Кирил Недков, който изигра бармана Антон в сериала „Мен не ме мислете”.

Ето го наследника на Сашо Кадиев в „Преди обед”! Барман заема мястото му

Кирил Недков беше сред петимата кандидати за наследници на Кадиев, които телевизията изпробва в двойка с Деси Стоянова през пролетта. Тогава титулярният водещ имаше гастроли из Европа, а после – и кратка ваканция за рождения ден на половинката си Ивелина Чоева, с която смятат да се женят. В седмицата, в която го нямаше на екран, като партньори да Стоянова се пробваха актьорите Иво Аръков, Кирил Недков, Петър Дочев и Антоан Петров и журналистът Антон Биров.

33-годишният Кирил Недков е актьор от Младежкия театър в София. Тази пролет той получи престижната награда „Аскеер” за поддържаща мъжка роля в спектакъла „Арт” от Ясмина Реза на режисьора Владислав Стоименов. През годините е имал участия в доста тв сериали и винаги е правел добро впечатление с работата си, но никога досега не му е давана главна роля на малкия екран. В третия сезон на „Откраднат живот” на Нова тв той играеше спортист, настанен за лечение в болница, който има връзка с героинята на Луиза Григорова.

Във „Войната на буквите” на БНТ получи масово одобрение от зрителите с образа на големия син на цар Симеон – Михаил.

В „Мен не ме мислете” на Би Ти Ви изигра бармана Антон, който се ожени за героинята на Дария Симеонова – Ася. Ако стане водещ на „Преди обед”, това със сигурност ще даде мощен тласък на кариерата му, защото ще го направи по-популярен за масовата публика. Рая Пеева, която се пробва като ко-водеща в „Преди обед”, а после започна да се изявява само в отделни рубрики, също е актриса от Младежкия театър. Ангажиментът е огромен, ежедневен и изисква много време и усилия. Така че не е ясно дали Недков ще има физическа възможност да поема нови интересни роли в театъра, киното и сериалите, ако го поеме.

Самият Кадиев се е оплаквал, че заради „Преди обед” е изоставил актьорската си работа. Отказал главни роли в два сериала, а единствените кинофилми, в които е имал запомнящо се участие, са двете части на „Завръщане” на Ники Илиев. В театъра пък има само представления, с които е изключено да го номинират за награда, само ли да го наградят. А той е талантлив актьори и вече има една статуетка „Икар” от времето, когато тъкмо набираше скорост в „Преди обед”. Това време обаче е много назад в историята на кариерата му. Тази безперспективност на развитието в основната му професия е причината да реши да напусне. Кадиев искал да има време за стойностни филми и представления, за годеницата си Ивелина и за дъщеря си Кати.

Въпреки че Кирил засега се очертава като фаворит за водещ на предаването, пробите продължавали и договорът с него все още не бил подписан, твърдят източници от Би Ти Ви. Окончателното решение кой да бъде наследникът на Кадиев щяло да се вземе чак в края на лятото. Дотогава ще се обмислят всякакви идеи и варианти, включително за лица, които досега не са експлоатирани на малкия екран.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории