Сашо Кадиев хвърли светската бомба на годината

1689921375-kad1

Водещият на предаването „Преди обед“ по bTV обяви, че го напуска.

Още в началото на ефира Сашо Кадиев заяви, че това е последното му предаване.

Със сълзи на очи Кадиев каза, че след 12 години като водещ той си тръгва от ефира.

„Тук срещнах невероятни хора, тук най-сетне успях да изляза от сянката на майка си“, сподели той със зрителите докато сълзите течаха от очите му.

Водещият, който е и актьор благодари на зрителите на предаването, bTV „за смелостта да повярва в мен толкова години“, на целия екип.

Специални благодарности отправи Кадиев към своята ководеща Деси Стоянова, „че винаги ме е подкрепяла и ме изтърпя толкова много години“.

Тя го прегърна сърдечно, но запази по-голямо самообладание от него и не се разплака. Вместо това го окуражи и му каза: „Това не е „сбогом“, а „доскоро“.

„Вече ще бъда гост при теб“, каза Кадиев и обяви, че още в това предаване ще седне на диванчето като гост. „За мен беше чест“, заяви той.

След това се посъвзе малко и започна да прави типичните си маймунджълъци пред камерата: „Сега ще се лигавите ли без мен? Хейтърчета!“.

Предаването продължи с гостуване на известни български актьори. Сред тях беше и Мариан Бачев.

„Истината е, че от новия сезон всеки делничен ден от 9.30 ч. чак до новините аз ще правя компания на Деси Стоянова за следващата една година“, обяви Мариан Бачев.

Кадиев зяпна от изненада. „Ама наистина ли?“, попита той, гледайки с невярващ поглед Деси. Дали наистина Бачев ще го замести засега не е ясно.