Маги Халваджиян с голяма новина за „Капките“, връща в журито…

1689849776_ue

Новият сезон на „Като две капки вода“ се чака с голям интерес от феновете, които от години обожават неочакваните музикални превъплъщения на родните звезди. Този път обаче, продуцентът Маги Халваджиян прави интересен ход!

Жури в новия сезон на култовото шоу за имитации ще бъде Веселин Маринов, чието представяне в последния сезон на шоуто явно се е харесал много не само на зрителите, но и на Халваджиян.

Това става ясно от скорошно интервю на Веско Маринов пред „Филтър“, в което той разкрива голямата новина и признава дори, че вече е подписал договора си за следващата пролет.

„Вече подписах новия си договор за следващата пролет. Така че ще бъда част от журито. В скандалите ни с Рачков нямаше никакъв сценарий. Още в първото предаване избухнах, тъй като не приех някои от критиките на Митко към определени артисти. След това имахме сериозен разговор с него. Нашият спор обаче донесе огромен рейтинг на „Като две капки вода“ и получих право от сценариста, режисьора и продуцента, ако имам някакви резерви, да ги споделям и да не ги премълчавам“, споделя певецът пред изданието. И добавя още:

„Сега с Рачков сме в много добри отношения. Както винаги е било – приятели сме от 15 години. Получих покана от него да участвам в спектакъла му в зала 1 на НДК и аз приех. А дали сме наистина баджанаци или не – нека си остане загадка за следващия сезон“.