Менделсон: Русата Златка се показа като булка, мрежата прегря

Златка Райкова

Златка Райкова май се готви да става булка – за първи път в живота си, а повод за подобни спекулации дава скорошна снимка в профила й в социалните мрежи, на която тя е облечена в булчинска рокля.

Плеймейтката прикова моментално вниманието на последователите си с начина, по който изглежда. Блондинката е готова веднага да се врече във вярност на гаджето си Карен Хачатрян, когото наскоро дари и със син. И ако си мислите, че на този щастлив ден плеймейтката ще е с традиционна бяла рокля, ще познаете само за цвета. Златка със сигурност ще заложи на секси кройка, която да разкрива щедро прелестите й.

Райкова все още не е потвърдила кога се очаква да се случи щастливото събитие, но като нищо да ни изненада с някоя сватба в края на лятото. Още повече. Преди време блондинката е споделяла, че си мечтае за сватба край морето, така че това скоро може да се сбъдне.

Любопитна подробност е, че въпреки бурния любовен живот на Златка Райкова в последните години и няколкото годежа, тя така и не стигна до сватба, така че тази, която сега ще имат с Карен, ще е първа за нея.