Професор от ГЕРБ с мигновена реакция: Здравният министър май обича да послъгва

костадин-ангелов

Бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов написа остър пост в социалните мрежи, в който посочва, че настоящият здравен министър е изрекъл лъжа. Причината е участие на Христо Хинков в сутрешния блок на bTV и думите му, че проф. Ангелов „му се бил извинил“. Ето какво пише проф. Ангелов:

Христо Хинков май обича да послъгва.

Днес съобщи по bTV, че съм му се бил извинил, по мой си начин.

Това просто е много далеч от истината, казано възможно най-деликатно.

Единственият ми разговор с министъра в последната седмица се състоя в кафенето на НС. Хинков ме покани да му гостувам в министерството идните дни. Това е.

Хубаво е да се знае, ако някой е забравил, че България е парламентарна република и в качеството си на предс. на здравната комисия, с колегите сме длъжни да изискваме и възлагаме, а министърът да изпълнява! Не да се извиняваме.

Иначе новината за спирането на детската болница беше изречена в национален ефир (пак по bTV) от Николай Болтаджиев, чиито бизнес партньор пък преди това е бил в кабинета на министъра.

А след това, по време на заседание на ръководството на МЗ, Хинков казва, че идеята за спиране на строежа на детската болница и преместването ѝ му допада.

Всичко това съм го написал и разказал, само че освен да се послъгва, често у нас се и чете и слуша избирателно.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории