Божинов се раздели с мощен звяр, направи огромен жест за Здравко Димитров

16891573292

Валери Божинов се е разделил с лъскавото си Ауди RS7. Бившата звезда на Левски е продал мощното си возило, което яхна в края на 2021 година.

От известно време Валери се придвижва с доста по-малко габаритно Фиатче, за което хем не е броил много пари, хем харчи малко гориво, а и го улеснява в задръстванията в София.

Припомняме, че Божинов в момента е на треньорски стаж в Левски и е плътно до новия наставник на „сините“ Николай Костов.

Валери е ударил сериозно рамо на един от бившите си съотборници на „Герена“. Низвергнатият заради хазартната си зависимост Здравко Димитров продължава да има проблеми с лихвари, което го принудило да изтегли кредит. Божинов се навил да му помогне и му станал гарант. Така Валери за пореден път доказва колко добър човек е и какво голямо сърце има.

Крилото Здравко Димитров обаче все още не знае къде ще играе. 24-годишният офанзивен футболист е по-вероятно да рита за дубъла на Левски, след като Наско Сираков отдавна го отписа и повече няма да му бъде даван шанс в първия отбор.