Валерия Георгиева се изфука: Винаги нося памперси със себе си! Евгени в шок

Валерия

Манекенката, която спечели сърцето на „ергена“ Евгени Генчев се похвали, че не излиза без…памперси. Разбира се ,предвид крехката й възраст, вероятно на никой не му е минало през ума, че са за нея. Тя заяви и то с огромна доза гордост, пред журналистите, че те са винаги с нея и не излиза без памперсите.

Та въпросните памперси не били за друго нещо, а за любимите й кучета и другите бездомни животни ,за които се грижи в приюта си в Плевен. И с които животинки обикаля навсякъде по градове и паланки.Те били винаги на разположение в нейната чанта, която тя нарича торба.

„Вчера пътувах с няколко кучета. Много пъти трябваше да им сменям памперсите, за да не направят беля в колата. И целият този антураж винаги го нося със себе си. Памперсите са задължителни в моята чанта, където винаги има място и за любимите ми парфюми“, обясни Валерия Георгиева.

Но фейсбукарите не успяха да се успокоят докато не попитат как реагира на цялата тази ситуация гаджето й Евгени Генчев. Дали и той й помага да сменя памперсите на животните, които са непрекъснато с манекенката.Вал обаче не отговори на това питане.

Защото никой не знае дали двамата още са заедно. Понеже, в последно време нито се следват в социалните мрежи, нито са забелязвани някъде заедно…


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории