Само в 7DniSofia.bg

Алекс Сърчаджиева закъса сериозно, голям проблем я свари неподготвена…

алекс сърчаджиева

Ако видите усмивката на лицето на Алекс Сърчаджиева, едва ли ще си помислите, че тя има какъвто и да е било проблем. Но съвсем наскоро тя се оказа съвсем неподготвена насред пътя, пътувайки заедно с колегата си Ненчо Илчев към представление.

На път към Пловдивския театър лампата върху таблото в колата, с която пътували, изненадващо светнала, което, както е известно, никога не е добър знак.“Изписа ни да заредим батерията. Кажете ни какво да правим.

Обадихме се на майстор, защото ролката на колата издава звук. Ще успеем ли да се приберем?“, попита веднага Алекс последователите си в социалните мрежи. А това, което се случва после, се вижда ясно и от клипчето, качено в профила на актрисата.Чаровната Алекс обаче, поне привидно изглежда, че не е загубила самообладание, въпреки проблема. И изразява надежда в клипчето, че двамата с Ненчо Илчев ще стигнат навреме и със здрава кола за ангажимента си.“Махаме като луди с едни фенерчета, но никой не ни спира. Надяваме се да дойде „Пътна помощ“, пише още актрисата.