Костадинов не е на себе си, реши да злобее в мрежата: Управляват ни българоубийци!

костадин-костадинов-2-scaled

Управляват ни българоубийци. Тези българоубийци трябва да бъдат унищожени, защото в противен случай те ще унищожат нашия народ и нашата държава.

Това написа във Фейсбук профила си лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

„Вече в трети пореден парламент внасям Закон за българския език, и за трети пореден път коалицията ППДБ, ДПС и ГЕРБ го отхвърля. Няма да коментирам, защото коментарите са излишни. Вместо това ще споделя резултатите от матурата по български език на завършилите тази година ученици.

И за да не се екзалтират агентите на ДАНС и ГДБОП, както и редовите доносници от Доносническа България, които от няколко дни активно ровят из профила ми, да направя излишното уточнение, че унищожението трябва да бъде според закона – със съд и затвор. Така, както трябва да се постъпва с всички престъпници”, написа още Костадинов.

В законопроекта се предлага българският език да е задължителен в държавната администрация, есемесите от институции, банки и мобилни оператори да се изписват на кирилица, а използването на чужд език да се наказва с глоба от 100 до 500 лв.

Ето какво написа Костадинов във Фейсбук:

Вече в трети пореден парламент внасям Закон за българския език, и за трети пореден път коалицията ППДБ, ДПС и ГЕРБ го отхвърля. Няма да коментирам, защото коментарите са излишни. Вместо това ще споделя резултатите от матурата по български език на завършилите тази година ученици.

Управляват ни българоубийци. Тези българоубийци трябва да бъдат унищожени, защото в противен случай те ще унищожат нашия народ и нашата държава. И за да не се екзалтират агентите на ДАНС и ГДБОП, както и редовите доносници от Доносническа България, които от няколко дни активно ровят из профила ми, да направя излишното уточнение, че унищожението трябва да бъде според закона – със съд и затвор. Така, както трябва да се постъпва с всички престъпници.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории