Футболист на ЦСКА в тежка депресия, говорел страшни неща

ezgif.com-webp-to-jpg (16)

Футболистът на ЦСКА Бисмарк Чарлс е изпаднал в огромна депресия. Ганайският нападател тотално се отчаял след поредната контузия, която спъва кариерата му.

„Няма настроение. Отбягва хората. Затворил се е в себе си. Съвсем е загубил тонус“, коментират от Борисовата градина.Бисмарк я карал така на приливи и отливи. Когато се контузел, имал не само физическа, но и душевна болка. Мислел си, че всичко за него вече е приключило и няма изход. Когато оздравеел, живвал. След това обаче перманентните травми пак го събаряли. И злите мисли пак го атакували.

Последната контузия съвсем го отчаяла. Белята стана часове преди вчерашния първи мач на ЦСКА на австрийска земя срещу румънския Ботошани, спечелен с 1:0.

Бисмарк пристигна при „червените“ в края на януари 2021 година – първоначално на проби. Той обаче бързо хвана окото на треньорския щаб, а през месец май същата година се превърна в герой. Именно след негов гол ЦСКА победи с 1:0 Арда на финала и спечели Купата на България.

Контузиите обаче бяха по-чести от головете на Чарлс.

„Когато е с травма, рухва психически. Сега депресията го повали още по-силно. Преди време, при подобен случай, взе да разправя някакви страшни неща – че бил омагьосан, че трябвало негови роднини в Гана да развалят магията. Бисмарк е много добре момче и отличен талант. Но с тези травми едва ли ще успее повече в ЦСКА. Поради тази причина ръководството му търси отбор. Ако настоящата контузия не е сериозна, за което ще се разбере най-късно в четвъртък, босовете ще влязат в контакти с други клубове, за да продадат или преотстъпят Чарлс“, добавят източници на БЛИЦ.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории