Кошмар! Пигмеят с джуки Мария прави от щерка си същия боклук

мария2

Може би няма по-деградирала фолк дива от Мария, колкото и нивото на всички да е много ниско. Изпълнителката на „Спомен” е издигнала парите в култ и всеки ден им се кланя като на божество.

Мара Отварачката няма никакъв морал. Това не беше проблем, докато не се разбра, че създава от дъщеря си свое подобие, а България няма нужда от две меркантилни чудовища.

Марая няма още 15 г., а майка й я кара да си уголемява гърдите. Мария има силикон отдавна, а на щерка си е купила от сутиените, които карат гърдите да изглеждат по-големи и повдигнати. Още отсега певицата иска дъщеря й да изглежда като „кифла”, искаща мъжкото внимание.

Външният вид не е единственото, с което Мария възпитава зле щерка си. Тя постоянно й повтаряла, че трябва да си намери богат мъж. Певицата се стараела да й внуши, че ако един мъж няма много пари, не става за нищо и трябва да бяга от него.

Примерът, който й дава в момента, е направо отвратителен. Мара стои при Миро Дзвера, въпреки че я спуква от бой, но е богат и я издържа. Марая гледа това и възприема, че една жена трябва да търпи всичко за пари.

Ужасното възпитание на Мария спрямо Марая не може да бъде спряно и това е най-лошото. Бащата на момичето Митко Андонов изобщо не се сеща, че има деца, тъй като е зает с новата си любовница Венета Шкодрова.