Ралица Паскалева потвърди голямата новина, но й пожелаха да…

1686550067_gfhhhh

Преди броени часове Ралица Паскалева обяви в профила си в социалните мрежи много щастлива новина! Актрисата е бременна за втори път и вече няма как да крие това.

Актрисата и тв водеща Ралица Паскалева и бившият волейболен национал Теодор Салпаров намекнаха, че чакат още едно дете. Това стана ясно от публикации в социалните мрежи.

„1+1=4“, така красивата актриса потвърди новината, за която се намекваше вече доста активно из медиите. Очаквано под публикацията и кадъра, на който Ралица е със семейството си – щастливият татко Теди Салпаров и синът им Максим, заваляха много честитки и емоционални съобщения.

В едно от тях обаче последователка на звездното семейство им пожелава следното: „Нека бъде 1+1=5 Красиви родители = прекрасни деца!!!“, а намека е ясен – Ралица да е бременна с близнаци. Дали пожеланието ще се сбъдне обаче, само времето ще покаже.

Припомняме, че първото общо дете на Ралица и Теди се роди на 3 юли 2018 г. Иначе бившият волейболен национал има още един син от първия си брак, който вече е тръгнал по стъпките на баща си във волейбола.